Комплект садових меблів HALMAR з поліротангу

,9 july 2021

Зараз саме час змінити садові меблі з пластику або ротангу, який, скоріше всього, вже пошкодився від вологи та часу, на комплект HALMAR з сучасного поліротангу, що складається зі столу MASTER та шести стільців MIDAS.

Комплект садових меблів HALMAR

Садовий стіл MASTER HALMAR – надзвичайно практичний та зручний, витримує навантаження до 30 кг. Так, він важчий від стола, наприклад, з лози, але його не потрібно переносити під навіс, щоб сховати від дощу – матеріали тривкі до будь-яких погодних умов. Овальна стільниця з чорного гартованого скла та стальний фарбований каркас з декоративним плетінням з штучної ротангової лози темно-коричневого кольору підкорюють своїм вишуканим дизайном.

Стілець MIDAS HALMAR

Вуличні стільці MIDAS HALMAR з комфортною висотою сидіння 45 см також складаються зі сталевого каркасу, обплетеного темним синтетичним ротангом коричневого відтінку.

Також запрошуємо переглянути розділ меблів для саду та тераси , де зібрані подібні варіанти готових комплектів, які забеспечать приємний та якісний відпочинок в будь-яку пору року.

Поделиться: