Полки для взуття - особливості вибору

,29 march 2017

Полки для взуття - маленький, але багатофункціональний предмет меблів в передпокої, який відмінно допоможе підтримувати чистоту і порядок при вході в квартиру. Зручна полиця для взуття зробить ваш передпокій чистим та світлим. Адже взуття, поставлена на підлозі, приносить з собою вуличний пил і грязюку, та й розкидане взуття по підлозі захаращує ваш будинок. Як вибрати хорошу тумбу для взуття? Спочатку, тумба під взуття обов'язково повинна відповідати за своїми розмірами передпокою. Не секрет, що передпокої в більшості випадків в квартирах невеликі, тому більшість виробників намагаються робити обувниці якомога менше габаритні.Тому можна вибирати високі тумбочки.

ПОЛКА ДЛЯ ОБУВИ ST-1 HALMAR

Особливе місце серед полок для взуття займають полки - пуфи з мягкими сидіннями, які допомагають зекономити простір. Такою тумбою комфортно користуватись тим, хто звик перевзуватися сидячи.

Для власників домашніх улюбленців, щоб захистити своє взуття, краще вибирати закриті тумби для взуття.

ПОЛКА ДЛЯ ОБУВИ ST-5 HALMAR

Крім закритих, є і відкриті взуттєвниці, які являють собою звичайні стелажі з рівними або трохи нахиленими полками. Вони бувають пластикові, металеві, з дерева і ДСП, але краще вибирати залізну: вона і виглядає досить розкішно, і легко відмивається від забруднень. Перевагою відкритих тумб для взуття є вільна вентиляція і природна просушка взуття.

ПОЛКА ДЛЯ ОБУВИ ST-6 HALMAR

ПОЛКИ ДЛЯ ВЗУТТЯ ВІД HALMAR

Поделиться: