Новости HALMAR

,12 march 2024 19:27

Серія крісел-реклайнерів для відпочинку FELIPE 2 HALMAR в приємній на дотик міцній тканині включає в себе шість колірних варіантів, щоб крісла могли гармонійно доповнювати інші предмети меблів в приміщенні.

Стільці SYLWEK HALMAR

Доступні відтінки:

Усього кілька хвилин проведених у такому кріслі позбавляють стресу та втоми, додають сил та гарного самопочуття, адже надійний механізм дозволяє легко регулювати положення спинки та висувати підставку для ніг, змінюючи глибину сидіння від 90 до 154 см та висоту крісла від 105 до 80 см.

Крісла-реклайнери ФЕЛІПЕ 2 забезпечують необхідне розслаблення в комфортному положенні тіла, дбають про здоров'я спини та ідеально вбудовуються в інтер'єрну композицію будинку і офісу.


,6 march 2024 14:47

Вишуканий, елегантний обідній стіл WINDSOR HALMAR з шпонованої меблевої плити та масиву бука по краях у кольорі темний дуб встановлений на ніжки з масиву бука, пофарбовані у білий колір.

Обідній стіл WINDSOR HALMAR

Стіл Windsor розрахований на максимальне навантаження 30 кг. Він ідеально підходить для сучасних віталень, їдалень та просторих кухонь. Розсувна конструкція дозволяє з легкістю збільшити довжину столу, щоб розмістити всіх гостей. За допомогою якісного надійного механізму стіл шириною 90 см розкладається з 160 до 240 см в довжину.

Обідній стіл WINDSOR HALMAR: деталі

До цієї моделі можна підібрати значну кількість стільців з каталогу HALMAR, орієнтуючись на колір їх каркасу.

Обідній стіл WINDSOR HALMAR

Стільниця оброблена оліями, що надає їй красивого блиску та захищає від пошкоджень. Для збереження її гарного вигляду необхідно раз на рік проводити повторну обробку спеціальними засобами для меблів з натурального дерева.

Дерев'яний стіл Віндсор на білому каркасі завдяки своїй функціональності та елегантному дизайну стане улюбленим місцем для сімейних обідів та зустрічей з друзями.


,27 february 2024 15:17

Модульні меблі LIMA HALMAR виготовляються з ламінованої ДСП та білої лакованої ДСП в сучасному стилі з мінімалістичним акцентом. Колекція має в складі чотири комоди білого кольору з різним наповненням, серед яких легко підібрати саме той, що потрібен, або скомпонувати невеликий набір, щоб використовувати замість меблевої стінки.

Білі комоди LIMA HALMAR

Пропонується дводверний комод з шухлядою та полицею всередині, вузький комод з чотирма шухлядами, однодверний з чотирма шухлядами та полицею і найширший, дводверний комод з чотирма шухлядами та полицею в кожному із закритих відділень. Комоди оснащені довгими плоскими ручками сріблястого відтінку. Фірмові петлі та напрямні роблять щоденне використання дверей та шухляд елементів Ліма Хальмар приємним та комфортним.

Вишукані білі комоди колекції Ліма Хальмар завдяки варіаціям наповнення і універсальному дизайну зроблять оселю більш зручною та красивою.


,20 february 2024 12:41

Жовтий та блакитний комплект з двох круглих пуфів Grado Halmar обирають за їх цікавий дизайн та ніші для зберігання. У більший пуф можна за потреби сховати менший, якщо потрібно звільнити трохи вільного місця в кімнаті.

Комплект пуфів жовтий Grado Halmar

Декор виконано із в'язаних стрічок та намистин блакитного та жовтого кольорів. Максимальне навантаження на сидіння складає 100 кг. Комплекти пуфів Grado Halmar врятують, якщо гостей прийшло більше, ніж очікували, допоможуть впорядкувати дрібні речі в кімнаті та прикрасять інтер'єр своїм привабливим оформленням.


,14 february 2024 15:35

Асортимент кольорів та типів матеріалів серії стільців DIEGO значно збільшився. Вам сподобається третя версія коллекції, в якій для оббивки використовується стьобана оксамитова тканина синього, зеленого і сірого кольору, дуже приємна на дотик.

Стільці DIEGO 3 HALMAR

Сидіння і спинки закріплені на букових каркасах. Ніжки відтінку дуб медовий пасують до будь-якого кольору , а отже при виборі ви можете керуватися вимогами тільки інтерʼєру приміщення, де стільці будуть розташовані. Ергономічна форма спинок та пружні подушки сидінь забезпечують максимальний комфорт.

В одному кольорі або в їх комбінації стільці ДІЄГО 3 незамінні для вітальні та їдальні сучасного і класичного стилів.


,6 february 2024 20:25

Сервірувальні столики серії BAR від польського бренду HALMAR (Халмар) спроектовані для забезпечення максимальної функціональності. Зручні ручки та коліщата дозволяють легко переміщати їх – це ідеально для використання не лише в кафе та барах, а й вдома.

Сервірувальні столики серії BAR HALMAR на коліщатах

Столики снащені захисними бортами на поличках, що запобігає випадковому випаданню предметів – це особливо важливо в умовах активного використання в громадських закладах. Відсутність гострих кутів гарантує більший комфорт та безпеку.

Столики для сервірування BAR HALMAR - це втілення стилю, комфорту та практичності. Елегантний дизайн та функціональність роблять їх незамінними помічниками як у вітальні, їдальні, на кухні, так і в громадських закладах. Якщо ви шукаєте корисні меблі, що додають затишку та цікавинки до інтер'єру, столики HALMAR BAR - це відмінний вибір.


,30 january 2024 21:32

Розкладний обідній стіл TIAGO від польського бренду HALMAR (Халмар) призначений для сучасних віталень та кухонь.

Розсувний обідній стіл TIAGO HALMAR

Він обов'язково сподобається своєю елегантністю та функціональністю. Обладнаний прямокутною стільницею з ламінованої МДФ в насиченому кольорі дуб крафт, легкою у догляді та стійкою до пошкоджень.

Розсувний обідній стіл TIAGO HALMAR – деталі

За допомогою двох вкладок довжиною 45 см стільниця розкладається до 185 см та 220 см та витримує навантаження до 40 кг.

Розсувний обідній стіл TIAGO HALMAR

Надійна дерев'яна основа та ніжки чорного кольору додають дизайну столу модний акцент із стилю лофт. Обідній стіл TIAGO HALMAR - це ідеальний вибір для душевних обідів в центрі їдальні.


,24 january 2024 22:25

Ліжка простого оформлення в двох кольорах та двох розмірах об'єднує в собі невелика колекція LINDA HALMAR. Мінімалістичний декор узголів'я та узніжжя прикрасить інтер'єри в сучасному стилі.

Ліжко Linda Halmar 120 (білий)

Потрібне ліжко Лінда для спальні можна легко підібрати з чотирьох варіантів:

Ліжко Linda Halmar 120 (чорний)

Міцний надійний каркас забеспечує стійкість та тривалий термін служби. Для основи підходить більшість ортопедичних матраців відповідного розміру. Ми рекомендуємо використовувати, наприклад, POLARIS HALMAR 90 розміром 90 x 200 см та POLARIS HALMAR 120 розміром 120 x 200 см.

Обирайте свій варіант ліжка LINDA HALMAR для сучасної комфортної спальні.


,17 january 2024 21:02

Сьогодні вітальня передбачає обов'язковий центр у вигляді ТВ з екраном великої діагоналі, що потребує якісної, стильної тумби під телевізор, яка прикрашатиме приміщення та не відволікатиме глядачів під час перегляду медіа. Польська фабрика Halmar пропонує асортимент тумб ТВ на будь-який смак.

Тумба під телевізор Halmar

Особливо пасуватимуть до сучасних залів настінні та підлогові хайтек тумби серії LIVO, серед яких знайдеться така модель, що максимально відповідатиме вашим очікуванням і легко поєднуватиметься з іншими меблями у вашому домі:

  • LIVO RTV-160W HALMAR – біла навісна тумба з двома закритими відділеннями та глянцевими фасадами з МДФ, що відкриваються за допомогою натискання на них.
  • LIVO RTV-160S HALMAR – підлогова версія LIVO RTV-160.
  • LIVO RTV-180W HALMAR – біла навісна ТВ тумба з підсвіткою скляної полиці.
  • LIVO RTV-180W HALMAR (дуб вотан) – версія LIVO RTV-180W з підсвіткою скляної полиці кольору дуб вотан.
  • LIVO RTV-160S HALMAR (дуб вотан) – чорна підлогова тумба ТВ з фасадами відтінку дуб вотан завширшки 160 см.
  • LIVO RTV-160W HALMAR (дуб вотан) – настінна чорна тумба з фасадами дуб вотан з двома закритими відділеннями.
  • Тумби під телевізор Halmar в інтер'єрі

    Усі телевізійні тумби Хальмар виготовлені з високоякісних матеріалів, включаючи МДФ та загартоване скло, що гарантує їх надійну багаторічну службу. Місткі полиці та шухляди забезпечують достатньо місця для зберігання вашого мультимедійного обладнання, DVD-дисків та інших аксесуарів. Тумби розроблені для моніторів різних розмірів і ваги, то ж гарантовано знайдете ідеальний варіант під свій телевізор. Завдяки сучасному дизайну, довговічності та функціональності колекція LIVO є чудовим вибором для тих, хто шукає високоякісну тумбу ТВ в стилі хайтек.


    ,10 january 2024 19:30

    Великий стіл APEX від польського бренду HALMAR (Халмар) по праву заслуговує займати центр просторої вітальні чи їдальні. Він підкорює своїм дизайном та якісними матеріалами.

    Розсувний обідній стіл APEX HALMAR

    Обладнаний красивою прямокутною дубовою стільницею натурального відтінку, яку можна розширити до 250 см за допомогою додаткових вкладок. Гармонійно виглядає як в складеному, так і в розкладеному вигляді.

    Розсувний обідній стіл APEX HALMAR з різних ракурсів

    Стильні хрестоподібні опори з чорним покриттям підкреслюють красивий колір стільниці. Обідній стіл APEX HALMAR - відмінне поєднання сучасного дизайну, функціональності та високої якості для ідеального доповнення інтер'єру вашого дому.