Круглі столики FONDI HALMAR для невеликих кімнат та лоджій

,19 april 2023

Коли справа доходить до фінального аккорду меблювання невеличкої їдальні, вітальні чи вузької лоджії, вибір правильного обіднього столу може вирішити одразу декілька задач з дизайну. Польська фабрика Halmar пропонує асортимент обідніх столів на будь-який смак і стиль. Серед їх найпопулярніших варіантів – обідні столики FONDI круглої форми чорного та білого кольору – елегантні, вишукані, сучасні. Обидва кольори є універсальними та легко поєднуватимуться з іншими речами у вашому домі.

Обідній стіл чорного кольору FONDI HALMAR

Стільниці діаметром 80 см виконані з міцної довговічної МДФ. Цей матеріал є чудовим вибором для меблів, оскільки він стійкий до вологи та перепадів температури, що робить його ідеальним для щоденного використання. Поверхню з МДФ також легко чистити, що гарантує її ідеальний вигляд на довгі роки. Особливої уваги в дизайні столиків Фонді заслуговує надійна металева фігурна опора висотою 73 см, що розширюється донизу, з покриттям в тон стільниці.

Обідній стіл білого кольору FONDI HALMAR

Увага до деталей і якість матеріалів, використаних у конструкції столиків, не мають собі рівних. Зобов’язання Halmar виробляти красиві та міцні меблі помітні в кожному столі Fondi, який вони створюють.

Обідній стіл чорного кольору FONDI HALMAR

Моделі Halmar Fondi в чорному та білому варіанті є відмінним вибором для тих, хто шукає традиційний обідній стіл. Завдяки своїй міцній конструкції з МДФ, елегантному дизайну та винятковій якості ці вироби справлять особливе враження на найвибагливіших поціновувачів сучасних дизайнерських меблів та стануть гармонійним доповненням навіть дуже маленьких приміщень.

Поделиться: