Дерев'яні дитячі ліжечка з ящиком MARINELLA HALMAR

,8 february 2023

Плануючи розміщення меблів у дитячій, важливо залишити достатньо вільного місця, особливо якщо кімната невелика. Без ліжка Marinella Halmar точно не обійтися: воно містить висувний ящик на коліщатках, в якому зручно зберігати постільну білизну або іграшки малюка, а значить комод вже і не знадобиться. Міцний та надійний каркас, виготовлений з лакованого масиву сосни, забезпечує хорошу стійкість та тривалий термін служби. Для основи ліжка підходить більшість ортопедичних матраців розміром 80 x 160 см. Ми рекомендуємо використовувати, наприклад, матрац TURYN.

Ліжко Marinella Halmar

Зручний борт ліжка Марінелла захищає від скочування та падіння під час неспокійного сну, а коли дитина підросте, його можна легко демонтувати. Універсальні кольори ліжок – натуральне лаковане дерево (сосна) та білий – припадуть до смаку і дівчатам, і хлопчикам та чудово доповнять інтер'єр практично будь-якого кольору.

Ліжко Marinella Halmar

Який би привід не з'явився: настав час вчити малюка спати окремо, виділяєте дитині окрему кімнату, переїхали в нову квартиру чи будинок і облаштовуєте приміщення з нуля – дерев'яні ліжечка Марінелла, натуральне лаковане чи біле – те, що потрібно, щоб порадувати дитину красивим та корисним подарунком.

Поделиться: