Барні столики HALMAR

,14 april 2017

Хороший бар повинен бути місцем, де приємно провести вільний час. Туди приходять відпочити після важкого тижня, зустрітися з друзями, весело провести вечір. І саме тому атмосфера повинна розслабляти. Кожен власник бару повинен звертати увагу на те як виглядає зал для гостей та ефектно його облаштувати. Справді хороші бари вирізняються своїм унікальниим дизайном, тому дуже важливо витримати стиль закладу, щоб кожен елемент в приміщенні гармоніював з обстановкою і створював приємну атмосферу. Це особливо важливо у випадку з барами, де правильне облаштування приміщення відіграє величезну роль. Адже при правильному виборі меблів для бару вдасться підвищити лояльність відвідувачів, що позитивно позначиться на економічному розвитку закладу.

Отже меблі в барі повинні відповідати таким вимогам, як:

  • міцність;
  • практичність;
  • оригінальність;
  • естетичність;
  • зручність і комфортабельність.
  • СТОЛ БАРНЫЙ SB-10 HALMAR

    Чудовим рішенням при виборі меблів для бару стануть барні столики HALMAR, які відрізняються підвищеною міцністю і практичністю. Вони виготовляються з матеріалів, які здатні витримати значні навантаження.

    СТОЛ БАРНЫЙ SB-8 HALMAR

    Модною на сьогодні залишається тенденція використання в пабах предметів меблів «під старовину»

    СТОЛ БАРНЫЙ SB-9 HALMAR

    Виконані в різних колірних рішеннях барні столики Хальмар стануть оригінальним доповненням і безсумнівним прикрасою вашого інтер'єру. А в комплекті з барними стільцями вони складуть чудову композицію.

    СТОЛ БАРНЫЙ SB-1 HALMAR (ВЕНГЕ)

    БАРНІ СТОЛИКИ ВІД HALMAR

    Поделиться: