Вітальні від HALMAR

,1 april 2017

Вітальня - це центр будь якого будинку або квартири. Виходячи з цього, для неї вибирають найбільшу і простору кімнату. Зазвичай, у цій кімнаті не тільки приймають гостей, а й використовують її для сімейного відпочинку. Тому вітальня повинна бути функціональною, а дизайн інтер'єру - поєднувати красу стилю і зручності, розкіш і практичність. Комфортні умови повинні відповідати вашим вподобанням, а гості повинні відчувати себе в ній комфортно і розкуто. Варіантів, для реалізації інтер'єру вітальні безліч. У вітальні можна втілювати будь які свої ідеї, при цьому, немає необхідності, обмежувати себе функціональними вимогами, які накладаються на інші кімнати. За бажанням інтер'єр вітальні можна виконати в єдиному стилі, але можна поділити її на зони, відповідного функціонального призначення, де буде зручно і комфортно кожному окремому члену сім'ї. Вітальня об'єднує і пов'язує навколо себе всі інші кімнати. Це кімната, в якій проходить більша частина життя господарів квартири. При оформленні вітальні можна втілити в життя найсміливіші ідеї, адже вітальня представляє величезне поле для експериментів. Цій кімнаті не завадить різноманітність архітектурних і дизайнерських форм, головне, щоб все було поєднуваним і відповідало єдиному стилю і не порушувало гармонію в інтер'єрі. Сучасна вітальня - багатофункціональне приміщення, яке часто виступає і в якості бібліотеки. Оригінально виглядають вітальні, в яких у верхній частині розташовуються відкриті полиці для зберігання предметів, які господарі бажають виставити напоказ, а в нижньому ярусі розташовуються закриті шафки для предметів, які необхідно приховати.

ГОСТИНАЯ 5 LIVO HALMAR (ЧЕРНЫЙ)

Та якщо, Ви не прихильники відкритих полиць, то Вам чудово підійде вітальня LIMO від Halmar, з повністю закритими шафами.

ГОСТИНАЯ 2 LIVO HALMAR (БЕЛЫЙ)

Також, стильно виглядає вітальня з підсвіткою. Колір можна вибрати на будь який смак, адже фабрика Halmar пропонує нам вітальню з білою, синьою, червоною та зеленою підсвіткою.

ГОСТИНАЯ 4 LIVO HALMAR (БЕЛЫЙ)

ВІТАЛЬНІ від HALMAR

Поделиться: