Вибір комп'ютерного крісла для вашої дитин

,6 april 2017

Для того, щоб вибрати правильне комп'ютерне крісло для вашої дитини, необхідно враховувати, що дитина росте, його тіло постійно змінюється і формується. Отже, крісло дитяче комп'ютерне має відповідати всім вимогам медицини. Для того, щоб організувати дитині комфортне робоче місце, яке не відволікатиме його від навчання дрібними незручностями, потрібно врахувати всі особливості мінливого організму. Робоче крісло дитини має бути максимально зручним і допомагати коригувати поставу, щоб робота за комп'ютером була безпечною і давала правильну навантаження на хребет.

КРЕСЛО ДЕТСКОЕ BALI HALMAR (РОЗОВЫЙ)

Тому давайте разом запам'ятовувати основні моменти, як вибрати дитяче комп'ютерне крісло:

Відсутність підлокітників - підлокітники крісла виробляють звичку спиратися на них, в результаті чого дитина сутулиться, перевантажує спину і викликає різні патології хребта. Їх же відсутність навпаки змушує дитину сидіти правильно, рівно, зміцнюючи м'язи спини і формуючи красиву поставу.

КРЕСЛО ДЕТСКОЕ SPIKE HALMAR (ЗЕЛЕНЫЙ)

Регулююча спинка - спинка крісла повинна мати регулювання, як по глибині сидіння, так і по висоті. Крісло має регулюватися паралельно зростанню дитини, тобто росте дитина - «росте» крісло.

Регулюче сидіння - як і спинка, сидіння крісла також має регулюватися під ріст дитини. Але крім цього воно повинно регулюватися і під висоту шкільного столу.

Безпечні механізми регулювання - повинні виключати можливе потрапляння пальців дитини в них.

КРЕСЛО ДЕТСКОЕ WING HALMAR

Безпечна конструкція крісла - дитячі крісла для комп'ютера повинні бути без гострих кутів і з екологічно-чистих матеріалів, які відповідають вимогам якісних дитячих товарів.

КРЕСЛО ДЕТСКОЕ FUEGO HALMAR (ОРАНЖЕВЫЙ)

ДИТЯЧІ КРІСЛА HALMAR

Поделиться: